TUBURILE DE NEON – VITALE

Vitale? Tuburile!? Pare absurd! Cu totii suntem constiente de importanta gelurilor de calitate… dar TUBURILE? Da, dragelor. Tuburile sunt la fel de vitale si au un cuvant MAAARE de spus cand vorbim de calitatea si rezistenta lucrarii.

Va explicam, de ce:

  • Un material bine uscat e muuult mai rezistent
  • Un material bine polimerizat e muult mai lucios. Imaginati-va un strat de oglinda lichida pe unghii!
  • Un gel colorat mai bine uscat face ca pigmentii din el sa se deschida mai bine si culoarea sa-si pastreze intensitatea timp indelungat.

S-acuma va inteb daca nu cumva avem asteptari identice cand vorbim de geluri: sa fie rezistente, lucioase si  sa-si mentina culorile… Gelul indiferent de calitatea sa fara o polimerizare totala nu va face fata cu brio acestor asteptari. Deci in concluzie putem spune fara ezitare ca  TUBURILE SUNT LA FEL DE IMPORTANTE CA SI GELURILE. Asadar alegeti-va lampi de calitate, cu tuburi de calitate si schimbati tuburile cel putin din 6 in 6 luni.

lampa.png

Pe piata sunt foarte multe tipuri de tuburi pentru lampile UV, nu toate sunt compatibile cu lampile pe care le utilizati. Inainte de a lansa o comanda trebuie sa fim foarte atente ce comandam. Nu este de ajuns sa se asemene intre ele, fiecare tub de neon are un cod de identificare care se regaseste pe baza tubului. Acesta este extrem de important 😮

unnamed

 

Tuburile de neon universale , sunt tuburi de provinienta  Germania,  au o durata de viata de pana la 4-5 luni la un volum de lucru ridicat. Vestea rea este ca acestea se potrivesc la lampile de calitate , la cele fabricate tot in Germania. Vestea buna este ca tuburile care au codul 9w 365nm L se pot inlocui cu acestea 🙂

test_png2

Tuburile universale cu LED, se regasesc printre produsele noastre. Sunt tuburi care se potrivesc la orice lampa. DA, nu este nici o greseala, se potrivesc la toate tipurile de lampi 🙂 Aceste tuburi usuca orice tip de material intr-un timp mai scurt decat tuburile clasice UV, nu creaza senzatie de arsura si au o perioada de functionare mult mai lunga. La un volum de lucru foarte ridicat au o durata de viata de minim 6 luni. Ele fiind universale, se potrivesc la orice tip de lampa, fara sa fie necesar sa va uitati dupa coduri.

produs_tub_neon_universal_cu_led

Tuburile de neon universale, respectiv cele universale cu LED se regasesc pe site , simplu accesand link-urile:

http://www.latinonails.ro/product/Tub-neon-lampa-UV-UNIVERSAL-9w/produs-tub-neon-lampa-uv-gel-universal-9w

http://www.latinonails.ro/product/Tub-neon-cu-LED-Universal/produs-tub-neon-cu-led-universal-manichiura

Pentru a va respecta munca si clientii, optati pentru lampi si tuburi de calitate! 🙂

poop_turcoaz

 

 

Un gând despre „TUBURILE DE NEON – VITALE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s