Compliments day

Stiti ce sarbatoare este astazi??? Pe langa faptul ca azi printr-o zi libera sarbatorim Unirea Principatelor Romane, tot astazi exista o sarbatoare mult mai putin raspandita, dar cu mult bun simt: azi este si Ziua Nationala a Complimentelor! Da, exista o zi speciala dedicata complimentelor, a atentiei si aprecierii exteriorizate 🙂

compoliments_day

Un compliment are un efect puternic, poate insufla incredere, imbogateste starea de spirit. Complimentele risipesc singuratatea, creaza legaturi si ne face sa ne simtim bine.

Tocmai din acesta cauza si noi dorim sa aducem complimente clientelor noastre, tuturor clientilor Latino Nails dar in primul rand celor care au rupt din timpul lor pretios si ne-au trimis cateva ganduri bune de-a lungul anilor.

Iata si complimentele Voastre catre noi, despre noi, despre produsele si serviciile pe care vi le oferim – cu mii de scuze pentru mesajele nepublicate (avand in vedere volumul lor mare, ar fi fost fizic imposibil sa apare toate intr-o lista de publicat de blog). Asadar, cu titlu de exemplu, iata cateva dintre mesajele cu care ne faceti ziua mai insorita, mai frumoasa si ne faceti sa ne simtim si noi deosebite! 😍:

complimente_site

Va multumim dragelor pentru fiecare feedback, va multumim din suflet ca ne faceti sa ne straduim si mai mult pe zi ce trece in a va oferi mai mult, mai bun si mai deosebit… Asa, cum sunteti Voi! ❤

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s