Intampina Dragobetele cu reduceri !!!!!!!

Dragobetele, sarbatoarea dragostei la romani, isi are radacinile in traditiile dace si in credinta intr-un fel de zeu al iubirii, a carui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic si inceputul primaverii.

Este ziua lui Dragobete, numit si Navalnicul sau Logodnicul Pasarilor, fecior chipes si puternic, ce ne aduce iubirea in casa si in suflet.
Legenda povesteste despre Dragobete ca fiind un personaj mitologic, similar lui Eros, al vechilor greci, si lui Cupidon, al romanilor, ce oficia in cer, la inceputul fiecarei primaveri, nunta tuturor animalelor, traditie ce s-a extins treptat pana in randul oamenilor si a da nastere unor obiceiuri specifice romanilor din sudul si nordul Dunarii.

dragobete-foto Sarbatoarea traditionala a indragostitilor este un prielnic prilej pentru cei care se iubesc sa isi arate sentimentele  prin mesaje, iesiri romantice, emailuri, cadouri. Si in zilele noastre pastram traditiile si nu uitam sa sarbatorim iubirea ❤

Dorim sa venim in intampinarea acestei sarbatori, sa va oferim niste produse la promotie pentru ai putea surprinde pe partenerii vostrii cu niste manichiuri de exceptie. 🙂

banner_dragobete

Aceste produse sunt superbe pentru realizarea unor manichiuri de exceptie, produse parca special concepute  pentru aceasta sarbatoarea dragostei ❤ Doar azi, pe 24 februarie va oferim la pret de exceptie produsele din link-ul urmator:

http://www.latinonails.ro/product/category/categorie-geluri-uv_colorate_fara_fixare_si_luciu

hero_mini_produs_gel_colorat_fara_fixare_33hero_mini_produs_gel_colorat_fara_fixare_65hero_mini_produs_gel_colorat_fara_fixare_27

 

Ce trebuie sa stim despre gelurile fara fixare? Sunt niste geluri colorate , cum ii spune si numele,  cu uscare in totalitate, nu lasa strat rezidual lipicios, ramane lucios..Este un material de o consistenta subtire, cu o acoperire superba, se pot trasa linii sigure, fine, fara a folosi sabloane sau alte produse ajutatoare. Aceste geluri se comportă foarte bine: nu curg, modelele ies foarte bine definite și conturate. Deasemenea prezinta avantajul de a se corecta extrem de usor. Este cel mai recomandat produs pentru crearea de motive abstracte.

Promotia de 24%, este valabila numai si numai pe 24 februarie, deci nu ratati oferta noastra de Dragobete ❤

poop_dragobete

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s