HOPP INTO PROMO: Spring Fever Day 7

Da, din pacate am ajuns si la penultima zi de promotii 😦 Speram ca am reusit sa atingem toate nevoile si sa includem produse la promotii din toate categoriile best seller. Pornind de la aceasta dorinta, alegerea produsului redus pentru ziua de azi a cazut pe acryl.

Toate materialele noastre din categoria acryl sunt fabricate la unul dintre cele mai renumite laboratoare din S.U.A. De ce am ales sa aducem aceste produse de peste ocean? Pentru ca in state inca acrylul este regina in materie de extensii unghii false. Acolo a aparut prima data si americanii nu s-au putut satura de calitatea deosebita oferita de acest tip de extensie sau protectie peste unghii. Ei inca opteaza pentru portelan in defavoarea gelului si intr-adevar la forme mai deosebite, la unghii extreme se pot realiza lucrari mai spectaculoase decat din gel 🙂 Drept urmare ei sunt si cei mai renumiti producatori de prafuri acrylice si monomeruri si desigur, lucreaza si pentru noi! :))

acryl_made_in_usa

Azi, si numai azi la achizitionarea lichidului acrilic Odorless de 200 ml veti primi gratis un praf de pudra acrylica la 10 gr 🙂 Acum vei putea bucura de un proces de lucru cu portelan fara miros deranjant, iar praful acrylic pe care il vei primi ca si cadou langa lichid te va incanta cu siguranta.

day_7-recovered

Deci, fetelor daca pana acuma nu v-ati aventurat in tainele unghiilor acrylice, iata s-a ivit ocazia optima! Accesati site-ul si comandati ACUM :

http://www.latinonails.ro/product/category/lichide/

Promotie valabila 07.03.2017 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s