Colormania lunii Noiembrie !!!!!!!!!!!

Pentru aceasta luna , alegerea noastra s-a oprit asupra a doua culori superbe, o nuanta de visiniu si una de verde ❤ Doua culori de toamna si nu numai!

Gel lac stratul de culoare Monarch, este o nuanta de visiniu deschis cu efect perlat 😉  Visiniu – culoarea romantismului. Aceasta nuanta, trezeste in noi stari de afectivitate pura,  lipsita de egoism si posesivitate.  Rosul visiniu confera o atmosfera de euforie afectiva, farmec si romantism.

Culoarea Cat Eye Green, face parte din familia ojelor Cat Eye 🙂 Cat Eye la umbra apare ca un material cu efect discret de perlat si un joc de culori de cameleon, pe cand la soare materialul se prezinta ca un gel lac cu sclipici fini si un joc de culori cu totul special. Poate fi aplicat ca si culoare sau peste o alta nuanta pentru a da un efect special de perlat. Va prezentam si o manichiura , pe inelar se vede superb aceasta nuanta !!!!!!!!colormania Cate Eye Green
In imaginea de mai jos, am aplicat pe un fundal negru  culoarea Cate Eye Green. Cu ajutorul unui magnet, am incercat sa va redam efectul cate eye 🙂 Astfel veti observa diversitatea utilizarii acestei nuante.
margareta_cat_Eye_green
Culoarea verde este un simbol al determinarii. Daca o persoana indrageste aceasta culoare, inseamna ca ea este un caracter ambitios, curajos, muncitor, insa, de multe ori, si incapatanat.
Dupa prezentarea de mai sus, speram ca v-am trezit interesul pentru achizitionarea acestui set 🙂 Desigur, in set se regaseste si nelipsitul produs Baza si Luciu ❤
Setul COLORMANIA se poate achizitiona la modicul pret de 49.99 Ron/ Set, accesand link-ul:
http://www.latinonails.ro
Asa cum v-am obisnuit va prezentam culorile si pe margareta pentru o vizualizare mai buna a nuantelor
margareta_colormania_noiembrie

Promotia este valabila in limita stocului disponibil, in perioada 15-30 Noiembrie !!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s