Panorama & Dark November !!!!

Intr-o postare anterioara am vorbit despre culorile in voga in iarna acestui an ❤ V-am prezentat si doua noi colectii la finele lunii noiembrie 🙂 😉 Acum a venit timpul sa va prezentam si cateva lucrari realizate cu ajutorul acestor geluri superbeeeeeeeeeeee.
Prima manichiura pe care dorim sa v-o prezentam a fost realizata cu doua geluri din Colectia Air ❤  Aceste culori sunt: Panorama respectiv Dark November 🙂 ❤

26982258_1939343793049516_1582935750_o
Nuanta Panorama este o culoare superba de gri neutru, foarte delicat, un gel fara efect de sidefat sau sclipici. Dark November este tot o nuanta de gri cu efect snow.
Gri este culoarea intelectului, a intelepciunii si cunostintelor. Aceasta culoare este considerata clasica, demna, conservatoare, fara varsta si chiar asociata cu eleganta si rafinamentul. Culoarea gri este adesea greu de remarcat si este considerata o culoare de compromis, poate pentru ca se afla intre extremele de alb si negru.
Anul acesta este la moda crearea de manichiuri in aceasi culoare dar in alta tonalitate, alte combinatii de textura, de la lucios la mat ❤ . La manichiura de mai sus pentru a scoate in evidenta efectul snow a culorii Dark November, am optat pentru utilizarea luciului mat.
https://www.latinonails.ro/product/Diva-Finish-cu-Efect-Mat-5-ml/produs-uv-gel-finish-mat-5ml
Am creat cu ajutorul acestor doua nuante de gri, o manichiura eleganta prin simplitatea ei ❤ . Produsele utilizate le gasiti pur si simplu accesand link-ul :
https://www.latinonails.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s