Neo-ombre – un must have in 2018

Anul acesta efectul ombre este reinventat! Cel putin in materie de manichiura! 😛 Iata ideea: plecam de la degetul mic cu o nuanta deschisa si ne oprim la cel mare cu aceasi culoare intr-o tonalitate mai inchisa. Scorul e: 5 nuante de albastru/verde/roz etc pe o mana. Punem accent pe tonalitate, pe a respecta efectul cald sau rece al nuantelor si pe crearea unei senzatii de fluiditate intre nuante. E o adevarata arta si o provocare cromatica care insufleteste manichiura ❤

Acelasi efect se poate obtine si prin combinatia a doar doua nuante dar in acest caz fluiditatea va fi data din textura si anume prin utilizarea efectelor mat, folosind un finish mat.
27157820_1943495689300993_1593004459_n
In lucrare de mai sus, Master Trainerul nostru Ramona, a optat pentru doua nuante de albastru din colectia noua: Blue Moon, o culoare superba de albastru intens, foarte delicat, respectiv Blue Wing, un albastru marin. Pentru un efect wooow ea a utilizat pietricele, perlute si desigur, alternativul de mat-lucios.
27294950_1943489259301636_486206181_n (1)
La cea de-a doua manichiura s-au utilizat : Blue Vitral, Albastru Regal si Velvet. Se observa combinatia superba intre aceste nuante de albastru. Aici inelarul rapeste privirea datorita acelei flori stilizate, dar nici ombre-ul nu ramane neobservat… asta pentru situatii in care ne dorim un pic mai mult 😛

In consecinta, avantajul tehnicii neo-ombre consta in simplitate si o gama incredibil de vasta in ceea ce priveste aplicatia culorilor. Fiecare poate sa-si dea frau liber imaginatiei pentru realizarea unei manichiuri superbeeeeeeeeee!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s