Setul Colormania pentru luna mai

Daca este 15, atunci incepe COLORMANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Pentru ca noile nuante din colectia Wild Petals au creat o nebunie totala si vanzarile au luat-o razna, ne-am simtit intr-un fel obligati sa va oferim in Colormania lunii Mai nuante din aceasta gama noua. Si trebuie sa stiti ca nuantele nu au fost alese la intamplare…
produs_mai_gellac_colormania(1)Albul murdar, numit 50 Shades of White este o nuanta indispensabila pe paletarul oricarei manichiuriste! De ce? Pentru ca albul murdar absoarbe nuanta cu care este combinata si o face mai ampla, mai bogata, o scoate mai mult in evidenta. Joaca cu alburile este simpla odata prinsa ideea pe baza careia se fac combinatiile si anume, daca se merge pe alburi calde se va pastra aceasta linie directoare iar daca se merge pe alburi reci se vor alatura unei culori calde pentru ca singure, risca sa induca pesimism si raceala.

Swan Lakeo nuanta de albastru ca cerul, nuanta ce face parte din gama cu tenta rece din colectia Wild Petals. O culoare fresh, ce da senzatia de departare in spatiu, si aduce feeling-ul I believe I can Fly 😛
Va prezentam de data aceasta nu doar cele 2 culori Colormania, ci toate culorile noi pe paletar pentru a va indemana la combinatii de culori din ce in ce mai indraznete, fie ele nuante reci sau calde.
29829775_1978321149151780_114202784_o
Speram ca v-am convins in legatura cu cele doua nuante introduse la setul promotional ❤ 😉 desigur setul contine si indispensabilul produs Baza si Luciu !!!!!!!!!!!!!
Setul este disponibil in perioada 15-31 mai in limita stocului 🙂 🙂 🙂

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s