Summer dream

Fashionista Olga Storceac, nici de data aceasta nu ne-a dezamagit ❤ a ales o manichiura de nota 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


La realizarea acestor unghiute superbe s-a utilizat minunatul Acrygel  produsul BEST SOLD al acestui an 🙂 🙂 🙂  Am optat pentru acest material de constuctie stiind ca unghiile ei au nevoie de o rezistenta maxima din cauza materialelor cu care vin in contact in croitoria ei de rochii superbe 🙂 😉 😉
Cromatica aleasa de ea sugereaza eleganta si rafinamentul care ii este atat de specific ❤ Aratatorul straluceste de Glowing Nude peste care s-a aplicat o pictura cu spirale, realizate din noul Paint Gel nr. 12 cu pensula Latino Fine Art.
Pentru obtinerea efectului vitral am amestecat finish-ul Flexy Shine cu gelul Diva Negru pana a rezultat transparenta dorita. Ca sa se lege manichiura intr-un design unic si echilibrat, am aplicat acelasi model de spirale ca si in cazul aratatorului.
Deja stim ca eleganta si starea pozitiva a ei  ne arata cum manichiura poate fi adaptata la orice stil, orice situatie sau ocazie.
Va asteptam sa ne urmariti in continuare, iar daca si voi aveti experiente cu alte materiale revolutionare nu ezitati sa ni le impartasiti ❤ 🙂
sticker,375x360-bg,ffffff.u1

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s