Nuantele lunii lui ” Brumarel”

Brumarel este denumirea populara a lunii octombrie si vine de la faptul ca de acum incepe sa cada bruma 🙂 🙂 🙂 Chiar daca vremea s-a intunecat, starea noastra de spirit a ramas aceeasi, plina de entuziasm si lumina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S-a asternut toamna si pe unghiile noastre…si cum era de asteptat, s-a schimbat si trendul. Daca iti place sa te joci cu culorile si sa experimentezi mereu noi tendinte atunci in acest sezon vei fi extrem de placut impresionata. A sosit momentul  sa indraznesti sa te joci cu mixuri de culori, cu aplicatiile indraznete si mai ales cu formele 🙂 🙂 😉 😉 ❤
Acesta este si motivul pentru care am ales urmatoarele trei nuante:
Aurora Red, o culoare ce incanta privirea la prima vedere. Un rosu cald, senzual, ce reprezinta metaforic pulsatia sangelui. Night Shade, are o nuanta foarte fashion de mov „obosit”, culoarea prunei, e un gel fără efect de perlat sau metalizat, respectiv Moccachino o culoare deosebita de maroniu spre auriu cu efect metalizat ❤ ❤ ❤

Culori diferite dar totusi puse laolalta au ceva mirific 😉 🙂 au o radiere aparte, ne duc cu gandul intr-o lume superba , vibranta !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manichiura poate fi un adevarat accesoriu, daca optezi pentru nuante vibrante si forme deosebite. Toti fashionistii sunt de acord ca o manichiura bine definita si care iese frumos in evidenta reprezinta un semn clar ca „purtatoarea” este extrem de atenta cu ingrijirea personala.  Adopta paleta de culori a toamnei si promoveaza bucuria de a imbina nuante, texturi si alte detalii intr-o singura manichiura.

42922952_246263066038414_3860329284388257792_n.jpg

Va lasam sa testati si aceste nuante la pretul de 13.99 lei / buc, accesant sit-ul nostru in perioada 01-15 octombrie in limita stocului disponibil.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s