Colormania Octombrie !!!

Toamna anului 2018 pune accentul pe tonurile de maro. Maroul este în tendinte in acest sezon, cu toate ca multe persoane inca au dubii cand vine vorba despre achizitionarea pieselor vestimentare in aceste nuante. De la nuantele discrete de bej și pana la ciocolatiul intens, maroul este culoarea ca va sta la baza construirii celor mai inspirate tinute in aceasta toamna.
Daca acestea sunt tendintele, ne conformam si noi!!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru Colormania lunii in curs am ales nuantele:
Mrs. Brown – este culoarea pamantului si padurii. Este solid, de incredere si ajuta la crearea unei atmosfere neutre, confortabile si primitoare. El comunica sinceritate, putere, maturitate.
Cea de-a doua nuanta, nu putea sa fie decat culoare  extremelor, rosul, International Red – este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital.


Speram ca si luna acesta setul Colormania sa fie pe placul vostru !!!!! Desigur  produsul Base&Coat va fi de nelipsit din set ❤ ❤ ❤
Va asteptam in perioada 16-31 octombrie in limita stocului disponibil sa accesati site-ul pentru a putea beneficia de acest set la pretul de 39.99 lei !!!!!!!!!!!!!!!!
Sporrrrrrrrrrrrr la unghiute 🙂 😛 😛

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s