Hello February – nuantele lunii lui Faurar

Luna februarie este luna in care iarna incepe a se stinge, iar primavara incepe sa prinda putere.
Conform traditiei, luna februarie este o luna capricioasa si nemiloasa, datorita fluctuatiilor de temperatura de la o zi la alta. Se spune ca noaptea ingheata tot, iar ziua se dezgheata. Aceasta “rautate” a lunii februarie se vorbeste ca ar proveni de la faptul ca acesteia i s-au repartizat mai putine zile fata de celelalte luni ale anului.

Noi dorim sa ne mentinem optimismul si am decis in alegerea a trei nuante care sa ne dezmorteasca , sa ne tina cu zambetul pe buze 🙂 🙂 Aceste nuante sunt:
Knock Out – este o culoare superba  de roz matur, un roz cu caracter si  tenta racoroasa, un gel fara efect de sidefat sau sclipici. Poarta roz pe unghii cand vrei sa fii tratata ca o printesa – cu grija si delicatete 😛
Argintiu cu Sclipici este o nuanta de argintiu, cu reflexii de sclipici. Culoarea gri denota o apetenta pregnanta catre moda si stil, catre extravaganta- iti plac contrastele, nu te feresti din calea provocarilor si dispui de inspiratia necesara pentru a crea look-uri reusite si in acelasi timp controversate 😉
Blue Moon e o culoare superba de albastru intens, foarte delicat, un gel fara efect de sidefat sau sclipici. O culoare rece, transmitand nonsalanta. O femeie cu unghiile de aceasta culoare isi exprima latura tinereasca, dar calma, impenetrabila a personalitatii ei.

V-am prezentat culorile, nu va ramane altceva de facut decat sa accesati site-ul si sa benefiaciati de aceste nuante la 13.99 lei/ buc 🙂 Promotia este valabila in limita stocului,  din data de 01.02. pana in 15.02.

Va asteptammmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s