New colors

Asa cum v-am promis, am revenit 😛  De aceasta data va aducem noutati la ojele semipermanente ❤ Patru culori pline de viata, culori superbe cu acoperire impecabila.

Este vorba de urmatoarele nuante:
Doua nuante de albastru – Bambino si Ceremonial – Culoarea albastra este asociata cu o paleta diversa de influente, avand numeroase nuante, fiecare exercitand o influenta specifica asupra atmosferei si a starii de spirit. Albastrul este în mod clasic culoarea linistii si a calmul.
Respectiv doua nuante de violet – Intuitive si Gheisa – Devenit tot mai popular in ultimii ani, in diverse nuante ale sale, aceasta culoare este capabila, de cele mai multe ori, sa ne trasmita o stare de calm, sa ne faca sa vedem lumea mai frumoasa.
De altfel, studiile din domeniu au aratat de mai multe ori faptul ca in general movul este perceput, mai ales daca este vorba despre nuantele deschise, ca pe o culoare ce favorizeaza o stare propice pentru creatie.
Nu putem uita insa ca movul poate fi vazut si ca o culoare ce semnifica senzualitatea, misterul.
66161739_870759459947500_782122843205795840_n
Patru culori superbbbbeeeeeeeeeeeee care iti trezesc sentimentul de Must Have in colectia mea de culori!!!!!!!!!!!! De astazi le regasiti pe site-ul Latino Nails 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s