Colormania Decembrie

Am ajuns la finele anului 2019, va aducem ultimul set de COLORMANIA din acest sezon ❤ Pentru perioada sarbatorilor va aducem doua nuante in top in aceasta perioada:
Chili Pepper _ prin forta, puterea si stralucirea lui, rosul este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital. Culoare a focului si a sangelui, prezinta, din punct de vedere simbolic, aceeasi ambivalenta ca si acesta din urma, in functie de nuanta sa, deschisa sau inchisa. Cea care este adepta acestei nuante, este o femeie indrazneata , sigura pe ea , careia nu ii este teama sa adauge un strop de dramatism in viata ei. Ii place sa fie in centrul atentiei si sa preia conducerea in diferite situatii. Rosu aprins este culoarea afirmarii , a atitudinii ” priveste-ma fara frica” , un simbol al pasiunii , focului si increderii.
Cea de-a doua culoare este  Antique Gold un auriu cu sclipici superfini_ este culoarea castigatorilor, a oamenilor cu o ambitie naturala, sofisticati, cu o puternica motivatie si nevoie de rivalitate.
Ambele nuante au o acoperire superba, si sunt potrivite pentru perioada sarbatorilor ❤
fapt demonstrat si de manichiura de mai jos realizata de Laura Lacatusu trainer Latino Nails.
78734940_459660331409602_7443993732099080192_n

Desigur in setul Colormania este inclus si indispensabilul produs Base&Top, si v-a fi disponibil din data de 15.12  in limita stocului, la pretul de 39.99 lei / set .

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s