Monday inspiration – Nude week

Astazi debutam un nou tip de articol. O doza energizanta de inspiratie pentru a incepe asa cum trebuie saptamana si pentru a pune in miscare creativitatea!

Ne-am propus ca in fiecare zi de luni sa venim in ajutorul vostru cu cateva idei de manichiura pentru saptamana in curs.
Pentru saptamana 20-26 ianuarie ne-am gandit la nuantele de nude ❤ Manichiura nude este cea mai accesibila varianta daca iti doresti un efect discret si elegant. Este culoarea potrivita indiferent daca ai unghii lungi sau scurte 🙂 Cu siguranta cunoasteti si voi topologia de client care dupa ce verifica toate nuantele posibile – imposibile se decide totusi la nude 🙂 si nu odata va-ti intalnit cu urmatoare situatie „sa nu fie prea banal eventual pe un deget pune ce vrei tu, ma las pe mana ta”
Va prezentam cateva tipsuri realizate de trainerul Latino Laura Lacatusu, ca inspiratie pentru astfel de cazuri 🙂 🙂

82093767_2384672288510249_6498577580919095296_n.jpg
Sunt cateva modele superbe ❤ La realizarea acestor tipsuri pentru constructie s-a utilizat coverul: peach, lightspecial rose , barbie pink sau dark  Pentru realizarea superbelor modele florale Laura a utilizat plastelina ,paint gel, folie de transfer, sclipici, pietricele si perlute. Unele tipsuri au decoratiuni finute realizate cu perle fixate cu ajutorul glue gel-lului. De mare ajutor au fost si pensula de decor oval, si pensula fine art.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s