Callux – Pedichiură la superlativ

Vă prezentăm o nouă categorie de produse 🙂 Având în vedere importanța întreținerii corecte vă prezentăm produsele de pedichiură Callux.
Picioarele sunt o parte absolut importantă a corpului nostru. În ultima vreme, grija și igiena acestei părți a corpului au crescut exponențial, și azi este o adevarată cultură.
Picioarele reprezintă sprijinul locomotor pe care îl folosim zilnic. Prin urmare, este esențial să ne îngrijim picioarele indiferent de anotimp. Desigur, vara, un picior frumos îndeplinește și o funcție estetică importantă.
Pedichiura este responsabilă de restabilirea stării de bine a unghiilor, forțată de încălțăminte în lunile de iarnă. La sfârșitul fiecărui serviciu de pedichiură, piciorul are un tonus mult mai bun, mai fresh.
Cercetătorii consideră că pedichiura are un rol de tratament curativ, contribuind semnificativ la bunăstarea femeilor, iar impactul psihologic este unul pozitiv.
Este foarte important să utilizăm produse de calitate.Vegan Callux este o gamă de produse profesionale de îngrijire în special a picioarelor, dar și a mâinilor și a corpului. Sunt produse de calitate destinate atât persoanelor cu diabet cât și a celor cu pielea sensibilă sau normală. Efectele lor de hidratare în urma tratamentului se păstrează timp îndelungat.88103081_622188558603785_2073385463460134912_n

Trainerul Latino Nails, utilizează cu drag aceste produse si este multumită de rezultate și de aprecierile clientelor ❤  Ea ne-a împărtășit câteva beneficii ale acestui produs:  În primul rând este un produs profesional, se poate utiliza și de persoanele cu diabet. Spuma înmoaie foarte bine calusul și se curăță foarte ușor, foliile abrazive sunt foarte igenice, fiind de unică folosință, crema este foarte hidratantă datorită acestui fapt se utilizează o cantitate mică la realizarea unei pedichiuri 🙂

O altă noutate sunt cele două kit-uri, aceste produse sunt ideale pentru cliente pentru a le utiliza acasă.

Vă invităm să testați aceste produse , accesând link-ul
https://www.latinonails.ro/ro/product/category/pedichiura-callux-vegan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s