Coronavirus – Stay Safe

În această perioadă este foarte importantă comunicarea ❤
Infecția cu Covid-19 a produs un dezechilibru serios și real la nivel mondial, in acest context nou pentru mulți dintre noi, care nu ne-am confruntat până acum cu situații de criză atât de profunde, poate fi ceva copleșitor.

Noi, echipa Latino, suntem o echipă foarte optimistă 🙂 Știm din experiențele anterioare faptul că împreună vom reuși să trecem și de această situație. Este foarte greu să fi optimist în cazul în care nu auzi despre alceva decât câte cazuri noi de infecție sunt 😦 Este foarte important să încerci în această perioadă de autoizolare, să-ți ocupi timpul cu ceva creativ, important pentru tine, să încerci să te menții 🙂 😛 Este esential să nu intrăm în depresie, cred că toate stiți că depresia slăbește sistemul imunitar și un sistem imunitar slăbit este ținta tuturor bolilor. Deci vă propunem să încercați în perioada grea care urmează să vă ocupați puțin de liniștea sufletească și să încercați cât mai mult timp posibil să faceți ceea ce vă place.

Așa cum și planeta are nevoie de un respiro, și organismul nostru are nevoie de odihnă ❤ Acum incepe perioada în care putem să ne ocupăm timpul cu ceea ce ne face plăcere, ceea ce ne relaxează.

Noi vă promitem să fim mereu aprope de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s