Igiena mainilor sub amenintarea Covid-19

O igiena corecta a mainilor este cea mai simpla metoda pentru prevenirea majoritatii tipurilor de infectii. World Health Organisation (WHO) estimeaza ca pana la 80% din bolile infectioase se transmit prin contact direct. Asadar, chiar daca pare ceva extrem de banal, spalatul pe maini este o activitate esentiala in igiena zilnica.In decursul unei zile, intri in contact cu oameni, suprafete si obiecte. Astfel, mainile tale acumuleaza germeni care te pot infecta printr-o simpla atingere a ochilor, nasului, sau gurii. In plus, ii poti infecta si pe cei din jur. Spalatul frecvent pe maini te va ajuta sa limitezi transmiterea bacteriilor, virusilor si a altor microbi.
Noi va propunem utilizarea gelului hidroalcoolic pentru igienizarea mainilor Prime Solution 🙂  ce contine 70% alcool etilic si aloe vera.
shop_the_dezinfectant
Elimina in cateva secunde 99,9% dintre germeni, microbi, bacterii, virusi, ciuperci si are ca obiectiv principal sprijinirea in mod adecvat a recomandarilor pentru igiena si dezinfectare. Forma capacului si structura gelica ofera o dozare eficienta a produsului pe maini, fara pierderi. Nu necesita clatire si nu lasa reziduuri pe maini.
Contine betaina si extract de Aloe Vera, ingrediente de ingrijire ce previn uscarea pielii si confera o senzatie de catifelare. Se recomanda folosirea in orice imprejurare fiind un ambalaj de buzunar, usor de transportat.
Un alt atu al acestui produs nou pe site-ul Latino Nails este faptul ca este testat dermatologic.
Va asteptam sa achizitionati acest produs accesand link-ul:
https://www.latinonails.ro/ro/products/view/Gel-hidroalcoolic-pentru-igienizarea-mainilor-Prime-Solution/gel-hidroalcoolic-pentru-igienizarea-mainilor|si totodata nu uitati de regulile de baza pe care trebuie sa le urmarim cu totii pentru a ne proteja pe noi insine dar si pe cei din jurul nostru

dezinfectant_maini_poza_blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s