WearAMask

Traim vremuri in care limitele noastre de functionare au devenit extrem de restranse. Situatia noua care ne forteaza abilitatile de adaptare ne provoaca stari contradictorii, iar  atitudinea si starea noastra oscileaza mai dinamic decat suntem obisnuite. Un lucru insa e cert: suntem puternice, suntem determinate si in mod evident vom depasi si acest capitol. Vom privi inapoi la un moment dat si vom intelege posibilitatile pe care ne-a oferit aceasta experienta bizara, experienta care ne face mai intelepte, mai solidare si mai rezonabile. Azi in schimb e nevoie sa ne adaptam situatiei: vom respecta procedurile care ne asigura o protectie ridicata si care ne faciliteaza iesirea cat mai rapida din starea de pasivitate. Asadar aplicam regulile de baza: #StayHome #WearAMask si #StayClean.
92800940_901297540308256_3485334019032219648_nPână acum puțin timp măștile de protecție nu au fost un subiect de interes.  În urma epidemiei de Coronavirus la nivel mondial, măștile au devenit indispensabile. Am decis ca si pe site-l nostru sa va puteti achizitiona aceste produse must have in momentul critic actual 😦
La capitolul #WearAMask ne-am propus sa va indulcim provocarea cu masti speciale de bumbac.

Masca de protectie cu pliuri in strat dublu din bumbac 100% este conceputa pentru protectia cailor respiratorii impotriva mai multor tipuri de impuritati. Este confectionata din doua straturi de bumbac, iar la mijloc este conceputa cu pliuri pentru a se desfasura si plia dupa forma fetei. Este prevazuta cu sistem de prindere din banda de elastic . Sunt reutilizabile, putand fi spalate sau dezinfectate ori de cate ori este nevoie si pot fi folosite de mai multe ori. Permite o respiratie confortabila si fara efort si constituie o bariera eficace de filtrare.

Aceste masti au fost cusute cu multa grija in mod special pentru Voi fete dragi, care sunteti mandrii si care va iubiti meseria. In lumea in care oamenii nu se mai apropie, nu mai vorbesc si nu se mai ating, Voi puteti lasa o amprenta vizuala despre Voi transmitand astfel dorinta Voastra de a reincepe activitatea dar si faptul ca sunteti atat de realizati in viata incat meseria Voastra coincide cu pasiunea cea mai adanca din sifletele Voastre.
Va dorim sanatate multa, rabdare si speranta desigur ca ne vedem/ne auzim in curand cu bine si cu bateriile incarcate ❤ Aveti grija de Voi!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s