Paste fericit in inimi si suflete

Trecem printr-o perioada foarte greu incercata, pandemia de coronavirus ne afecteaza viata de zi cu zi in diverse moduri, iar lucrurile se schimba intr-un ritm atat de rapid incat este imposibil sa stim la ce sa ne asteptam in continuare.
Viata noastra s-a dat peste cap de azi pe maine. Rutinele noastre s-au schimbat. Nu mai mergem la birou, nu mai iesim cu prietenii, nu mai putem alerga prin parc, nu mai putem merge la teatru sau la film…………
Pandemia in sine e o situatie care poate fi privita din ambele unghiuri. Ea ne-a dat peste cap toate planurile si ne pune in pericol confortul, situatia financiara si chiar existenta 😦  tot ea poate fi un prilej extraordinar de a  intalni  noi perspective asupra vietii 🙂 Putem afla, in acest context nefericit, ca suntem mult mai rezistenti la frustrare decat ne-am imaginat.Putem afla ce oameni sunt cu adevarat importanti pentru noi si pentru cine suntem noi importanți ❤  Putem avea  curaj pentru schimbarile pe care le amanam de mult. Putem invata sa acceptam ce nu putem controla si mai ales ca lucrurile de care ne e frica nu ne omoara decat in rare cazuri, ci ne fac mai puternici. Am realizat ca, dupa luni de stat in casa, problemele cotidiene care altadata ne scoteau din minti sunt de ignorat. Putem invata sa traim in prezent, lasand trecutul in pace:)  Putem invata sa traim pur si simplu ❤
Cu aceste ganduri suntem alaturi de voi in aceasta minumata sarbatoare, va dorim sa trecem impreuna peste aceasta pandemie si sa aveti sarbatori binecuvantate alaturi de cei dragi:)
Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s