Produse de dezinfecție

Bună fetelor!!
Am ajuns pe ultima sută de metri înainte de reînceperea activități 🙂 🙂
Printre măsurile primordiale care trebuie respectate este igienizarea.

Igienizarea locului de munca reprezintă un pas important și indispensabil, impus nu doar de normele aflate în vigoare. Atât pentru personal, cât și pentru clienți, igiena este un punct sensibil. Aceasta reprezintă mai mult decât un set de reguli pe care trebuie să le respecți, este o atitudine pe care trebuie să o ai. Curățarea, sterilizarea, dezinfectarea, purtarea unui set de articole de unică folosință sunt doar câteva dintre principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere.

În industria frumuseții, igiena este cu atât mai importantă, întrucât există un contact direct între client și personal, riscul de intersectare a bacteriilor este cu atât mai mare. Curățarea și dezinfectarea recipientelor și ustensilelor de lucru, purtarea unui echipament curat de către personal, igiena personală, toate trebuie să prioritizeze pentru buna functionare a unui salon.
Este foarte important ca într-un salon de manichiură să se respecte, cu rigurozitate, fiecare regulă de curățare și dezinfectare. În primul rând, salonul de înfrumusețare trebuie să dețină o serie de detergenți și soluții de curățenie .
Tocmai din această cauză, am decis ca în gama noastră de produse să includem și produsele de dezinfecție. Alegerea noastră a căzut pe un producător autohton, renumit și anume Farmec SA.
Aceste produse sunt:
Nufăr Dezinfectant Universal este un produs special conceput pentru curăţarea şi dezinfectarea suprafețelor și a obiectelor. Acțiunea bactericidă și fungicidă asigură igiena perfectă, suprafețele fiind dezinfectate în profunzime. Parfumul deosebit de plăcut, asigură împrospătarea ambianței (produsul nu conține clor).
Farmec Loțiune Dezinfectantă pentru Mâini cu Alcool* 70%, este o soluție cu acțiune rapidă destinată păstrării în perfectă stare de igienă a pielii mâinilor.
*Conține alcool izopropilic 70% v/v.
Ambele produse sunt avizate de ministerul sănătații.
Dorim și pe această cale să ajutăm producătorii autohtoni și să promovăm utilizarea produselelor care sunt la fel de benefice ca alte produse de pe piață.
Așadar vă invităm să accesați link-ul:
https://www.latinonails.ro/ro/sterilizare-produse
și să vă alegeți produsele de care aveți nevoie pentru reînceperea activitații!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s