#dordevoi #dordemunca #dordepromotii

Pentru multe dintre noi, este un nou ÎNCEPUT, după două luni de STAT ACASĂ, ne dezmorțim și noi puțin și reîncepem, în limitele posibile VIAȚA.
Această perioadă din care tocmai încercăm să ieșim, nu a fost prea benefică pentru realizarea unei manichiuri impecabile și din păcate din cauza mănușilor și a dezinfectanților frumusețea mâinilor a fost pusă la grea încercare. Perioada restricțiilor a fost un adevărat coșmar pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate impecabil. Acum așteaptă cu nerăbdare să se lase pe mâna specialiștilor.
Mâinile sunt una dintre cele mai importante părți ale corpului, o formă de prezentare și demonstrare a modului în care vrem să arătăm și a imaginii pe care vrem să o creăm despre noi.  Manichiura ne dezvăluie personalitatea, sănătatea și câtă importanță dăm îngrijirii personale. Niște mâini sănătoase și frumoase demonstrează faptul că suntem preocupate de imaginea și igiena personală.


Încercăm să vă oferim produse de calitate pentru a putea mulțumi clientele și pentru a realiza cu ajutorul lor cele mai superbe unghiuțe!!!!!
Având în vedere impactul pozitiv oferit de reducerile aplicate în weekendul trecut, ne-am gândit să continuăm 😛  Așadar și în acest weekend, veți putea să vă achiziționați produse cu până la 30% discount. Vă prezentăm câteva manichiuri realizate cu ajutorul produselor marca Latino Nails ca sursă de inspirație 🙂 ❤

Această prezentare necesită JavaScript.

Produsele utilizate le puteți regăsi accesând link-urile:
https://www.latinonails.ro/ro/gel-lac
https://www.latinonails.ro/ro/subcategorie-diva-lux-color
https://www.latinonails.ro/ro/acrygel
și toooate la reducere ❤

Vă așteptăm și revenim curând cu alte noutăți !!!!!!!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s