Color is life

Paleta de culori pentru moda 2020 „îmbină moștenirea culturală și tradiția cu noutatea modernă și plină de prospețime pentru a crea combinații puternice, ce includ multiple culori, dar și asocieri de culoare energizante și optimiste”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv Pantone.

În articolele precedente am început să vă prezentăm nuanțele aflate pe lista celor de la Pantone. Acum vă prezentam cinci din nuantele propuse:

BLUSH BEAUTY –  Este o culoare cadou în paleta pentru primăvară-vară, pentru frumuseţea şi energia pe care o emană, în toate formele. Poate fi feminină, senzuală, sexy, jucăuşă, casual, exravagantă sau basic.

spring_summer_2020_color_trends_blush_beauty

STORM – Un verde care vorbeşte despre suflet atunci când îl denumeşti „furtună”. Nu există nuanţă care să arate mai elegant şi mai modern în combinaţii cu alte culori neutre sau cu metale. Este o declaraţie de stil şi chiar îţi fac o invitaţie deschisă: încearcă-l neapărat!

spring_summer_2020_color_trends_tanager_turquoise

YELLOW IRIS –  Este un galben cu tonalitate rece, uşor verzui.  Aceasta este o nuanţă pentru piele bronzată sau măslinie.

spring_summer_2020_color_trends_yellow_iris

ROSE BROWN – Poate cea mai sofisticată culoare din întreaga selecţie pentru primăvară/vară 2020, rose brown este propunerea unui marsala reinterpretat. Acest roşu purpuriu devine uşor de purtat (şi) vara. El mai are un mare avantaj: tinde să împrumute caracteristici de la culorile cu care este asociat.

spring_summer_2020_color_trends_rose_brown

BLOSSOM – Nici o vară fără roz. Este chiar acel roz al renaşterii, al revenirii timide la viaţă, al îmbujorării, al miresmelor dulci.

spring_summer_2020_color_trends_blossom_pink

Aceste nuanțe fac parte din rândul celor 16 propuse de institutul Pantone pentru anul 2020, ele se regăsesc și în palete noastră de culori, atât la gelurile color:
https://www.latinonails.ro/ro/subcategorie-diva-lux-color
cât și la ojele permanente
https://www.latinonails.ro/ro/gel-lac

Fiind un weekend prelungit, ne-am gândit să vă oferim un cadou ❤  Tot ceea ce înseamnă culoare, atât la geluri cât și la oje vor fi la preț promoținal în acest weekend.

Vă așteptăm !!!!!!!!!!!!! Stați pe aproape, revenim curând cu alte surprize 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s