Monday Inspiration – flowers

Bună fetelor, pentru săptămâna care începe, vă aducem ca sursă de inspirație cinci tipsuri realizate de Bianca ❤
Cu toții suntem fascinați de frumusețea și delicatețea florilor. Ce poate fi mai frumos decât transpunerea acestor minunății în manichiură 🙂 Motivele florale revin în tendințe în fiecare primăvară, asortându-se cu frumusețea acestui sezon.

Și pe unghiile tale poți folosi desene romantice și feminine inspirate de flori. Dar dacă în ultimii ani acestea au fost incluse în formă stilizată în cadrul desenelor pe unghii, manichiurile cu temă florală sunt realizate astfel încât să imite cât mai bine realitatea. Sunt în tendințe florile desenate minuțios, în cât mai multe detalii și culori.
Bianca Gheorghiu, trainerul Latino Nails, susține cursuri de pictură cu gel, în cadrul acestora vă prezintă pașii pentru realizarea acestor superbe modele ❤

102803413_586486252000894_7478166562080292864_n
Cel mai bine o lăsăm pe ea să vă prezinte lucrările ei:

„Zilele manichiurii monocrome şi monotone sunt numărate. Pentru noul sezon, m-am gândit să vă prezint cateva modele vesele, calde …modele pe care eu le-am pregătit pentru Cursul de pictură cu gel.

Pentru urmăritoarele blogului Latino Nails m-am gândit să vă dezvălui pașii pe care i-am urmat pentru realizarea lor.
Pentru fundal, am utilizat nuanțe de gel lac Upsacle, Senzitive Blue, Exposed, Grown-Up-Violet respectiv gel color Tears Of Joy
Am început cu o schiță simplă transparentă pentru fiecare tips în parte, pe care le-am colorat utilizând gelurilor colorate de la Latino Nails.
Toate tipsurile au fost acoperite cu Briliant Shine, apoi cu ajutorul pensulei Fine art și a paint gelul Alb cu linii delicate, am conturat fiecare petală și frunză pentru un efect deosebit în relief.

Sper ca informațiile mele v-au fost de folos. Spor la muncă dragele mele! ”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s