Viață și pasiune

În urmă cu mulți ani, am visat ceva superb 🙂 Din pasiunea pentru frumos, din dragostea pentru nail art, s-a născut firma Latino Nails.

Știam de atunci faptul că pasiunea pentru frumos va atrage alături oameni minunați 🙂 🙂 Nu demult am început o colaborare cu superba Reema Karina – o aparență exotică, pasionată și ea de tot ceea ce este frumos. Am rezonat de la început, ne-am dat seama că avem aceleași preocupări și așa am început împreună un proiect care sperăm va dura mult de aici înainte ❤ Prima noastră întâlnire va rămâne memorabilă pentru noi! … Ea a pășit în inimile noastre plină de zâmbet și devotament, însoțită de cel mai bun prieten al ei, un tip extrem de carizmatic și cool: Moldovan Olimpiu care este designer vestimentar și blogger. Au apărut doi tineri, plini de viață, idei unice și dorință de a realiza împreună cu noi ceva memorabil.

Primul proiect la care am lucrat împreună a fost noua colecție Traveling Alone o colecție în care v-am prezentat șase nuanțe superbe de început de vară 🙂 🙂 ❤ Karina din această colectie împreună cu Anna Szasz care i-a făcut niște unghii superbe slim nails, a ales nuanta Aviv, un mov deschis foarte potrivită pentru tenul ei 🙂 Aici trebui să amintim de un alt tânăr minunat care s-a implicat in proiectul nostru din pură pasiune și anume de designerul și fotograful Iosif Simon. El a fost cel care din spatele camerelor a prins momentele cheie și a reușit să transforme în imagini mesajul subtil al acestei colecții.

106463458_2676111806048869_6305518858879433178_n
O echipă tânără care au o pasiune comună – dorința de a reda dragostea lor pentru tot ceea ce înseamnă frumusețe 🙂 😉
Ce frumoasă este viața dacă iți urmezi pasiunea, dacă faci ceea ce îți place. Pasiunea rămâne cea mai de preț comoară a fiecăruia dintre noi. Viața merită să fie trăită doar cu pasiune. Acesti oameni minunati stiu sa dea valoare vietii, vă mulțumim!
Acesta este doar începutul colaborării noastre cu Reema Karina, avem foarte multe proiecte pentru viitor, și vă pregătim mari surprize ❤

Această prezentare necesită JavaScript.

Un gând despre „Viață și pasiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s