Top 5 pași de urmat pentru lansarea în social media

Te-ai gândit până acum cât de important este mediul online pentru afacerea ta? Cum te poate ajuta o rețea de socializare să îți promovezi cât mai bine business-ul?

Dezvoltarea internetului în ultimii ani a făcut ca, o mare parte din populatia țării, indiferent de zonă, statut social ori cultură, să își petreacă timpul pe diferite rețele de socializare.
Cum te poate ajuta internetul în promovarea afacerii și care este legătura rețelelor de socializare?
Ei bine, orice afacere, indiferent de domeniul și nivelul despre care vorbim, presupune promovare.
Pentru a te cunoaște un public cât mai mare și variat, ai nevoie de un plan de marketing, un fel de strategie de a te face cunoscut…… aici intervin rețelele de socializare.

Pe această temă am avut o discuție cu Izabella, ea ne-a prezentat pe scurt 5 pași de urmat pentru a-ți promova afacerea.
  • Primul pas este creare unei pagini speciale pentru afacerea ta. Acesta trebuie să aibă un conținut specific domeniului de activitate, fără să amestecăm lucrurile personale, astfel potențialii clienți vor aprecia profesionalismul și atenția la detalii.
  • După ce am creat o pagină specifică domeniului de activitate, urmează cel de-al doilea pas și anume completarea atentă a datelor de contact pentru a fi mai ușor pentru clienți să vă găsească. Aici trebuie să specificăm cât mai exact ce servicii oferim, numele, adresa unde ne pot găsi, număr de telefon, toate datele și informațiile complectate corect
  • Cel de-al treilea pas este realizare și postare de poze creative cu conținut de calitate care să pună în evidență lucrările voastre (sursă de inspirație Pinterest sau we ♡it) pentru editarea pozelor și a posărilor puteți folosi aplicații gratuite cum ar fi Snapseed, Canva ,VSCO,Lightroom, Unfold.
  • Folosirea de # uri la fiecare postare,puteți chiar să vă faceți unul personal care ar trebui să fie identic cu denumirea firmei sau domeniului vostru de activitate. Acest # să îl folositi la fiecare postare chiar și instastory, etichetează locația pentru fiecare postare (puteți să vă convingeți clientele să foloseasca acest # când postează poze cu lucrarile voastră, astfel ajunge postarea la mai multă lume)
  • Este foarte importantă perseverența…… Postați cât mai des posibil inclusiv la story, fiți activă pe paginile din social media, ideal ar fi o postare pe zi, dar dacă nu este posibil minim 2-3 poze pe săptămână.Vă sugerăm să aplicați aceste recomandări pe termen lung și cu siguranță veți observa schimbări în activitatea voastră 🙂 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s